Hey! Doe je ook mee?

Inspirerend, leerzaam, interactief, ongedwongen, gezellig en divers. Dat is hoe ik qua setting mijn Intuïtie & Inspiratie Events zou willen omschrijven.

Een Event waarbij iedereen welkom is die zijn of haar kennis wil verrijken op het gebied van Intuïtie, Gevoel ,Gedachtes, het Bewuste en het On(der)bewuste. Stuk voor stuk factoren die een grote rol spelen in ons dagelijks leven, al zijn we ons daar niet altijd van bewust. (Gelukkig maar, anders zou ik geen volle zalen meer hebben!) 😂

Ik vind het heerlijk om mijn kennis met jou te delen maar dat werkt wat mij betreft twee kanten op. Jouw kennis en ervaring is namelijk net zo waardevol. Dat is gelijk ook de reden waarom ik mijn Seminars in een Talkshow achtige stijl giet. Tof hè?! Daar wil je écht bij zijn. Jij krijgt namelijk ook de kans om je “podium” te pakken. Ik ben nu al benieuwd welke vraag jij beantwoord zou willen krijgen.

Na het delen van mijn perspectief, volgt aansluitend een brainstormsessie met het publiek. Wow! Heb je enig idee met hoeveel inzichten jij weer richting huis gaat?! Oké, je zult je wellicht een beetje kwetsbaar op moeten durven stellen maar in een groep van gelijkgestemden waarin we als gemeenschappelijk doel hebben om elkaar naar een hoger niveau te tillen, zit dat wel goed 😉  en ik bewaak natuurlijk de sfeer.

WhatsApp Image 2021-07-20 at 22.01.32

Dus laat je je graag inspireren door een Mentor met een fijne energie? Heb je tevens behoefte aan een kennis upgrade? Draag jij ook graag jouw steentje bij en vindt je het leuk om met nieuwe mensen te connecten in een gezellige ongedwongen sfeer? Of gewoon zin in een supertof uitje?

Meld je dan aan voor mijn Intuïtie & Inspiratie Event!

 

Intuïtie, wat is dat nou precies?

Ik hoop niet dat je nu een hele uitgebreide omschrijving verwacht want wat mij betreft is het niets meer of minder dan;

Een heldere, kortstondige ingeving zonder emotionele lading.  

Tja, en wat je er vervolgens mee doet is helemaal aan jou.

Intuïtie wordt vaak gezien als iets magisch, iets ongrijpbaars, iets mysterieus terwijl het in feite een heel simpel fenomeen is.
De werkelijke uitdaging omtrent dit onderwerp zit hem veel meer in het daadwerkelijk kunnen opmerken van die split second “gedachteflits” én
er bewust bij stilstaan. Best een lastige taak want in de Westerse Wereld leven we vooral vanuit ons hoofd en maken we geen tijd vrij
om in rust (belangrijke) signalen op te vangen, om een momentje voor onszelf te nemen en contact te maken met dat innerlijke weten.
En dat is jammer want juist daar ligt ontzettend veel kennis en wijsheid die je in kunt zetten bij het vormgeven van je leven en bij het maken van keuzes.

Gelukkig draag ik daar middels mijn Intuïtie & Inspiratie Events een mooi steentje aan bij.
Ik hoop dat het jou inspireert om op onderzoek uit te gaan en dat het jou aanspoort tot het verrichten van innerlijk werk zodat je nog dichter bij jezelf komt te staan.

Dat is een van de mooiste kado’s die het leven jou te bieden heeft.

Graag deel ik alvast met jou mijn Intuïtie & Inspiratie Recept boordevol verrukkelijke ingrediënten!

Intuïtie & Inspiratie Recept:

Bewustzijn van wie je bent.
Bewustzijn van wat je voelt.
Bewustzijn van wat je wilt.
Bewustzijn van wat je kunt.
Bewustzijn van wat je weet.

Bewustzijn van wat jou gelukkig maakt en je eigen pad volgen.

Maar ook;

Jouw eigen plek innemen.
Durven vertrouwen op jezelf.
Je Eigen-WIJS-heid benutten.
Meer leven vanuit je hart, minder vanuit je hoofd.

Smakelijk leven!

Mocht dit naar meer smaken, kom het dan samen met mij bereiden.
Neem contact op of schrijf je in voor een van mijn overheerlijke workshops/events!

Contact Us