Als levenscoach wijs ik je de weg naar een gelukkiger leven!

Je hebt een overvolle agenda en rent van hot naar her. Daarbij heb je ook nog eens de irritante eigenschap om iedereen te pleasen. ‘s Avonds plof je uitgeblust neer op de bank en besef je dat er weer een dag voorbij is gevlogen waarin je geen tijd en aandacht voor jezelf hebt gehad. Je hebt je mee laten voeren in de stroom van alledag en zonder dat je het zelf door hebt raak je langzaam maar zeker steeds verder van jezelf verwijderd. Je voelt je ongelukkig…

Maar… ineens besef je “Nu is het genoeg!” Je wilt meer uit je tijd hier op aarde halen. Je besluit het roer om te gooien en te gaan voor een leven vol geluk, liefde, plezier en voldoening. Je bent bereid te doen wat nodig is om die gelukkigere versie van jezelf te ervaren. Je hebt alleen geen idee waar je moet beginnen, maar dat je het anders wil is zeker!

Ik zou je heel graag helpen om je terug in je kracht te zetten! Laten we samen jouw recept voor een gelukkig leven samenstellen. De ingrediënten heb ik voor je. Bel me eens om te voelen of het klikt.

Wat ik voor je kan doen

Als levenscoach geloof ik dat geluk van binnenuit komt, maar ik geloof ook dat het erg moeilijk kan zijn om die weg naar binnen en naar geluk (terug) te vinden. Wetende waar ik vandaan kom en waar ik nu sta, kan ik je als boodschap meegeven dat wij mensen er erg goed in zijn om het onszelf moeilijk te maken. Daarmee blokkeren we deels zelf de weg naar ons geluk.

Dat heeft veel te maken met het geloven van onze, veelal onhandige gedachten; de dingen die we onszelf wijsmaken. Onze gedachten bepalen hoe we onszelf voelen en hoe we naar ons leven kijken en daarmee hoe we het ervaren.

Ik weet inmiddels gelukkig manieren om je gedachtestroom tot rust te brengen. Ik leer je minder vanuit je hoofd te leven en meer vanuit je hart, zodat je het jezelf minder moeilijk maakt.

Ik help je te transformeren en patronen te doorbreken zodat je eindelijk die gelukkigere versie van jezelf kunt gaan ervaren. Ik geef je hierbij geen kant en klare antwoorden, maar help je die bij jezelf te ontdekken. Want onbewust weet je precies wat je nodig hebt om meer geluk in je leven toe te laten.


Intuïtief coachen

In iedere coaching sessie is mijn intuïtie leidend. Zo weet ik altijd precies wat er nodig is om jou met de juiste middelen verder te helpen. Hieronder vind je een korte impressie van een aantal tools die ik in kan zetten.

 • Helderheid creëren in je wensen, behoeften en doelen
 • Emoties leren voelen en plaatsen
 • Onhandige gedachten herkennen en ombuigen
 • Bewust maken van onbewuste patronen
 • Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)
 • Ademhalingsoefeningen
 • Liefdevolle confrontatie
 • Teruggaan naar het kindstuk
 • Plan helpen maken voor meer plezier en zelfzorg
 • Successen vieren

De volgende tools kan ik eveneens inzetten maar pas ik alleen toe op aanvraag.

 • Healing
 • Chakra healing
 • Kaart legging 

Neem contact met mij op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Gelukkig zijn is een keuze en soms hard werken

De weg naar geluk is voor iedereen te bewandelen, maar zeker niet altijd gemakkelijk.

Je bent verantwoordelijk voor je eigen keuzes. Het is veiliger en vertrouwder om alles bij het oude te laten en op te gaan in de waan van de dag. Kies je ervoor om niets te veranderen, dan kun je ook geen andere uitkomst verwachten. Het gaat niet vanzelf.

Je hebt ook het recht om het stuur in handen te nemen en zelf de richting van je reis te bepalen. Jij bent immers de regisseur van je eigen leven.

Het is logisch dat je angst en weerstand voelt, wanneer je een nieuwe weg inslaat. Je weet niet waar de weg toe leidt en wat er op je pad komt, maar de reis ernaartoe is eigenlijk net zo belangrijk als de uiteindelijke bestemming. De kans dat je geluk vindt is vele malen groter als je durft te veranderen, dan wanneer je niets doet.

Als ik het kan, kan jij het ook. Je bent niet voor niets hier, toch?

Durf jij de sprong te wagen en voor je geluk te kiezen? Ik help je graag bij het ontdekken van de juiste ingrediënten voor preciés dat recept!

Contact Us