RUN JE LEVEN – Masterclass

Hey lieve jij.

Wat ontzettend leuk je hier te ontmoeten en wat fijn dat je de weg naar deze pagina hebt gevonden.

Heerlijk dat jij er klaar voor bent om je leven te gaan RUNNEN! Om je leven bewust in te gaan richten. Om eindelijk gehoor te gaan geven aan de behoeftes en verlangens die je hebt.

Whoop whoop🙌🏼

Daar mag je overigens best trots op zijn.

Want terwijl de massa oneindig blijft dromen en fantaseren over hoe mooi het leven zou kunnen zijn, heb jij reeds de stoute schoenen aangetrokken en sta je inmiddels in de startblokken. Het wordt de hoogste tijd om nieuwe wegen te gaan bewandelen en daar ben je je gelukkig maar al te goed van bewust. Het besef dat jij de regie in handen hebt en dat jij zelf de vormgever bent van jouw leven is het mooiste inzicht dat je jezelf kado hebt kunnen doen.

So far so good, lekker bezig!

Maar dan hè… dan ben je er nog niet. Precíes de reden waarom je nu hier bent.(snap je m nog? 😅)
Want wat je eigenlijk zoekt is;
🟢  een beetje hulp bij het vervullen van je verlangens & behoeftes en bij het realiseren van je doelen.
EN

🟢  een inspirerend mentor die er alles aan zal doen om ervoor te zorgen dat jij het beste uit jezelf haalt.

Meer reden dan dat heb je overigens niet nodig om je aan te melden voor mijn gratis RUN JE LEVEN Masterclass!

Zaterdag 18 september vang ik je op, gaan we het gesprek met elkaar aan (yep, mijn events zijn altijd interactief) en help ik je bij het zetten van een eerste stap. Zo maak je vanzelf de shift naar jouw Next Level.

*Eigenlijk noem ik het liever jouw hogere frequentie maar om te voorkomen dat je gaat zweven hou ik het lekker nuchter, simpel en behapbaar. Promised! 🤓

Iets moois creëren gaat je lukken met de juiste Mind-SET, de juiste vibe en een flinke dosis zelfvertrouwen. Een heerlijke frequentie om op te vertoeven en ik ga je hierbij helpen.

Run je leven masterclass

So tell me, how bad do you want it?! Dare to be there👊🏻

Geef je HIER op.

Zaterdag 18 september.
Locatie: Stoomhal te Wormer
Inloop vanaf: 13:45
Start: 14:00 stipt
Er is beperkt plek dus wees er op tijd bij!

“Ferrina is een enorm lieve en enthousiaste vrouw. Ik vind haar enorm inspirerend en dat inspireert mij weer om voor mijn doelen te gaan.”
-Sophia

Zo, en nu snel terug naar start want eenmaal op dreef schiet mij ineens te binnen dat ik mezelf nog niet netjes aan je heb voorgesteld.
Dat ga ik natuurlijk ook op mijn eigen(wijze) manier doen, lekker ongebruikelijk en geheel in eigen stijl middels deze volgende introductie video. Leuk voor de afwisseling toch? Heb je gelijk een goed “beeld” van deze WIJSneus. 😜
Press play 👇🏼👇🏼👇🏼

Tijdens deze masterclass zal ik je vooral niet vertellen wat je MOET. Fijn hè?

Mijn events dragen de intentie om jou te voorzien van inzichten die je BEWUST aan het denken zetten. Je bent dan beter in staat om de juiste keuzes voor jezelf te maken en daarmee dus je richting te bepalen. Zelfverzekerd en Zelfbewust kom je dan eindelijk uit die startblokken vandaan, helemaal klaar voor jouw nieuwe avontuur.

Betekent dit dan dat alles je met het grootste gemak af zal gaan? Ehh… NOPE! Het bewandelen van nieuwe wegen is je begeven op onbekend terrein waar je vertrouwd mee moet zien te raken. Best een uitdagend uitstapje. Maar desalniettemin is het niks meer of minder dan het jezelf aanleren van nieuwe skills terwijl jij toegewijd en met zelfvertrouwen je focus blijft houden op die prachtige stip op de horizon.

Dus zul je af en toe vallen? JA.

Maar ik ga je helpen weer op te staan bij jouw eerstvolgende struikel moment.
Als jij de inzet levert dan lever ik jou de tools.
Geef je op voor mijn gratis RUN JE LEVEN Masterclass.
Ik ben benieuwd waar je staat.

“Ferrina is rustig , open minded en onbevooroordeeld. Ze kan goed luisteren. Ik ben ervan overtuigd dat zij de kennis en kunde heeft om anderen te coachen en nieuwe inzichten te geven. Waarbij het bereiken van nieuwe positieve doelen mogelijk is.”
-Dick

Zo hé, weer een hoop info rijker he?
Dan heb je de rest van mijn website nog niet gezien😅
Mocht je meer te weten willen komen over mij en ben je op zoek naar motiverende inspiratie of gewoon nieuwsgierig naar mijn geweldige aanbod?
Scroll dan lekker door de pagina’s heen en voel je vrij om contact met me op te nemen. Ik help je maar wat graag uit die startblokken vandaan te komen!

Maar eerst geef je je natuurlijk op voor mijn gratis RUN JE LEVEN Masterclass.

Zaterdag 18 september zie ik je graag bij de stoomhal te Wormer. We gaan om 14:00 stipt van start en om 16:30 ronden we af.

De locatie is zowel goed bereikbaar met de auto (gratis parkeren voor de deur) als met het openbaar vervoer.

Voor drankjes en een mini snack wordt gezorgd!

Het wordt tijd om uit je oude vertrouwde comfortabele bubbel te stappen en om de ingevingen van je hart te gaan volgen.

Inschrijven Masterclass