Online programma: Triple A – Awareness Journey

Wat leuk dat je interesse hebt in mijn programma!

Gedurende 12 weken gaan we zowel on- als offline in groepsverband met elkaar aan de slag. We gaan terug naar jouw kern, terug naar de basis waar we contact leggen met die mooie spirit die jij in essentie bent met oneindig veel potentie! En precies die potentie ga ik je leren te benutten zodat het realiseren van jouw behoeftes, verlangens en doelen je voortaan een stuk makkelijker af gaat. 😉

Tijdens deze Journey daag ik je uit om het beste uit jezelf te halen. Dit doen we door stapsgewijs jouw bewustzijn (Awareness) te verhogen. Er is zoveel meer mogelijk dan jij jezelf tot nu toe hebt wijsgemaakt en daar zul je al snel achter komen.

Hoe werkt het?

We trappen af met een Live kennismakingsdag op een fijne locatie.
Spelenderwijs & Kwetsbaar 
zijn de thema’s die centraal staan tijdens deze Kick-Off. Leer je buddies kennen, deel je gestelde doelen en vraag mij vooral het hemd van ’t lijf! Hoe meer kennis we delen, hoe meer we samen kunnen groeien. Geniet van een dag vol inspiratie, verbinding, plezier, bewustwording, gezonde lekkernijen en een heerlijke lunch. Deze allereerste ontmoeting wordt er een om nooit te vergeten. Een mooi begin van onze 12 weekse Journey!

We vervolgen onze reis met wekelijkse online sessies. Iedere week een nieuwe, simpel uit te voeren opdracht. De opdrachten gaan je helpen om de shift te maken naar jouw volgende, hogere frequentie.

Aangekomen bij week 6 zien we elkaar weer voor ’t echie. Onze tweede Live meeting bestaat uit reflecteren, verdiepende lesstof, nieuwe inspiratie, en een gastspreker maar bovenal wordt het tijd om jou te leren werken met mijn Triple A – Awareness methode! Een handleiding bestaande uit 3 componenten die het helder en inzichtelijk voor je maken wat je te doen staat om daadwerkelijk die behoeftes en verlangens die je hebt te kunnen realiseren. Jij levert de inzet, ik lever jou de tools!

Ik kan in ieder geval niet wachten om al mijn kennis met jou te delen en jou te helpen groeien op zowel mentaal als spiritueel gebied.
Het creëren van de juiste Mindset, het creëren van de juiste Vibe en het creëren van een flinke dosis Zelfvertrouwen staat in deze training centraal.

Kun jij ook niet meer wachten? Klaar met tijd verspillen? Wordt dan snel meer Aware en geef je op!

Behoefte aan meer persoonlijke begeleiding én wat extra Magie?

Geef jouw Journey dan die Personal Touch en kies voor de Highest Frequencies Edition! Awareness Journey-Highest Frequencies (max. 3 plekken beschikbaar).

  • Twee extra 1 op 1 verdiepende Inspiratie sessies
  • Een persoonlijke Card Reading
  • Een verrassende Giftbox
  • Deelname aan de workshop “Bewust Leren Ademen”, mogelijk gemaakt door joiedevivre Ademcoaching!

Het belang van “Awareness” (Bewustwording)

Waarom is bewustwording nou zo belangrijk?
Alles begint bij bewustwording! Wat je niet weet kun je namelijk ook niet veranderen.

Wij mensen zijn er erg goed in om het onszelf moeilijk te maken. Dit doen we echter niet moedwillig of bewust. Onzekerheid, twijfel, gebrek aan zelfvertrouwen & zelfliefde zijn allen factoren die deels worden veroorzaakt door dat kritische stemmetje in ons hoofd en door wat we meemaken in het leven. Onbewust ontstaan er belemmerende overtuigingen en creëren we onhandige patronen die ons ervan weerhouden ons leven in te richten
precíes zoals wij het voor ogen hebben.

Door met bewustwording oftewel persoonlijke ontwikkeling aan de slag te gaan win je het geloven in jezelf terug. Het herkennen en doorbreken van onbewuste blokkades zorgt ervoor dat jij geleidelijk de verbinding met jezelf herstelt en terug in je kracht komt te staan. Dit stelt je in staat het stuur weer in eigen handen te nemen en ZELF je richting te bepalen! Het resultaat zal je versteld doen staan. Al genietend van het mooie uitzicht en kijkend door die roze bril reis jij vervolgens met zelfvertrouwen, daadkracht én een big smile op je gezicht af naar jouw bestemming. En dat kritische stemmetje? Die parkeer je voortaan gewoon op de achterbank met het muziekvolume lekker luid. 😉

Je bent de leider van je eigen leven. Het wordt tijd om de regie terug te pakken en meer te gaan genieten.

Geef je snel op voor mijn 12-weekse programma!

Contact Us