Online programma: The Happiness Journey

Wat leuk dat je interesse hebt in mijn online programma!

Deze online training bevat de meest impactvolle oefeningen die ik in de afgelopen 10 jaar aangereikt heb gekregen tijdens mijn reis van persoonlijke ontwikkeling. Ik deel ze graag met jou!

Een flinke BOOST positieve energie!

De beste tools, tips & tricks verpakt in een geweldige Online Journey van 12 weken. Wanneer jij er met toewijding voor gaat, komen de “Good Vibes” je al snel tegemoet. Geniet van een flinke BOOST positieve energie!

The Happiness Journey helpt jou om je focus te verleggen en je bewustzijn te “shiften”. Het brengt je kracht, zelfvertrouwen, blijdschap, dankbaarheid, (zelf)liefde, waardering, creativiteit, geluk en voldoening doordat je wordt geleerd bewust te kijken naar de positieve aspecten van jezelf.

Wanneer je jouw aandacht richt op wat er wél allemaal goed gaat en wat je wél allemaal kunt, kom je vanzelf steviger in je schoenen te staan. Bovendien herstel je zo de liefdevolle verbinding met jezelf en dat zorgt weer voor meer Happiness.

Wacht niet langer!
Wordt snel meer “Aware” en get your Happiness Recipe here!

Hoe werkt het?

Iedere week ontvang je een filmpje met uitleg of een oefening. In totaal 9 simpel uit te voeren opdrachten. De tijdsinvestering is per persoon en weekopdracht verschillend. Gemiddeld ongeveer 10-15 minuten per dag. Doe de oefeningen in je eigen tijd, in een vertrouwde omgeving en zie hoeveel moois het je brengt.
Al meer dan 30 mensen gingen je voor. 

Het belang van “Awareness” ( Bewustwording )

Waarom is bewustwording nou zo belangrijk?
Alles begint bij bewustwording! Wat je niet weet kun je namelijk ook niet veranderen.
Wij mensen zijn er erg goed in om het onszelf moeilijk te maken maar daar zijn we ons over het algemeen niet voldoende van bewust. Neem je gedachten maar eens onder de loep. Sta jij er weleens écht bij stil wat je tegen jezelf zegt? Ja je weet wel, dat kritische stemmetje in je hoofd.

Langzaamaan raken we ons zelfvertrouwen kwijt. Zelfliefde en zelfwaardering scoren gemiddeld niet hoger meer dan een 6 of een 7.  Ja, dit wordt dus grotendeels veroorzaakt door onze onhandige gedachten. We focussen ons onbewust op wat er mis gaat in ons leven of wat er “mis is” aan onszelf. We kijken steeds minder nog door die roze bril. Maar weet dit; jij bent je gedachten niet!

Wat nou als je wel wat regelmatiger door die roze bril zou kunnen kijken? Kun je je voorstellen dat je dan een veel fijner en prettiger uitzicht hebt? Je daardoor ook vaker met een big smile op je gezicht rondloopt? Je meer dankbaarheid en waardering voor jezelf gaat voelen? En je dit alles bij elkaar ook nog eens écht bewust kunt gaan ervaren?

Het wordt tijd om je focus te verleggen, de regie terug te pakken en meer te gaan genieten!

Start vandaag nog met mijn online programma!

I will see you on the other side! The Online side!

Contact Us