Een groep vrouwen met enorm veel potentie, helpt elkaar, inspireert elkaar, motiveert elkaar en tilt elkaar tot grote hoogte. Dat is waar mijn Women Connected events voor staan.

Een talkshow met een dagvullend programma voor vrouwen. In dit event zit alles verpakt! In een warme en liefdevolle setting praten wij over het leven. Bespreken we ‘the good stuff and the bad stuff’. Een event vol liefde, groei, plezier, fun en verbinding, waar je jezelf kunt zijn en jezelf beter leert kennen. Waar we met behulp van de juiste tools elkaar helpen groeien, zowel mentaal als spiritueel.

Deze interactieve, openhartige en liefdevolle ontmoeting tussen de meest prachtige spirits op aarde wil je niet missen!

Women or Men?

Het is bijna onvoorstelbaar dat ik degene ben die deze succesvolle events organiseer. Dat had ik echt nooit gedacht! Ik was namelijk absoluut geen ster in het connecten met vrouwen. Met hen de verbinding zoeken en aangaan, dat vond ik doodeng! Want, wat was ik onzeker… “Pas ik er wel bij? Vinden ze me wel aardig? Wat moet ik zeggen en hoe moet ik me gedragen om erbij te horen?…”

Juist, een hoop onhandige gedachten. Misschien herken je ze wel.  Zo werd ik al snel een ‘one of the guys’ type. Ik voelde me meer thuis in een mannenwereld, dat lag binnen mijn comfortzone.

Definitely Women!

Op latere leeftijd pas leerde ik steeds beter de connectie te leggen met vrouwen, hoe moeilijk ik dat in het begin ook vond. Het deed mij al snel doen inzien dat deze prachtige zielen onmisbaar zijn in mijn leven. Ze brengen mij kracht, warmte, liefde, steun en verbinding. Precies de elementen die ik jou ook graag laat ervaren in mijn Women Connected events!

Wat is het recept van de Women Connected events:

In dit event staat interactie en verbinding met elkaar centraal. In het Talkshow onderdeel praten we over de “ups & downs of life” en kijken we met nieuwe invalshoeken naar de verschillende onderwerpen die aan bod komen. Maar dit is nog lang niet alles.

Wat kun je nog meer verwachten?

  • Diverse inspirerende activiteiten
  • Mystery Guest workshops en / of gastsprekers
  • Muziek
  • Fun
  • Meditatie
  • Gezonde snacks, drinks & bites

Laat je vooral verrassen! Je zult gegarandeerd met mooie ingrediënten, waardevolle kennis en een voldaan gevoel weer richting huis gaan.

Contact Us