Hé lieve jij, wat fijn dat je er bent!

Laten we er even snel doorheen gaan. Ik wil namelijk zo min mogelijk van jouw kostbare tijd verspillen, dat heb je zelf al genoeg gedaan… Toch?!
Wellicht een ietwat confronterende uitspraak maar als dat ervoor zorgt dat jij nou eindelijk eens in actie komt dan heb ik deels mijn doel bereikt!

Ik gun het je namelijk zo ontzettend dat jouw behoeftes & verlangens worden vervuld en dat jouw doelen & dromen worden gerealiseerd maar ja, dat gaat dus niet vanzelf. En daar weet ik natuurlijk ook alles van hè… Nieuwe wegen bewandelen, uit je comfortzone stappen, dat doe ook ik heus niet altijd met 2 vingers in m’n neus maar wanneer je leert werken met het Universum, je de juiste methodes toepast en in jezelf blijft geloven dan zul je zien dat er veel meer mogelijk is dan je jezelf tot nu toe hebt wijsgemaakt.

Het wordt tijd dat je inziet wat je waard bent, wat je in je hebt en wat je allemaal kunt bereiken!

Te gebruiken leuke foto 0

A Short Version…

Mijn naam is Ferrina en als zeer gepassioneerd Bewustzijnscoach en Inspirerend Mentor zet ik jou terug in je kracht. Niet dat je niet krachtig genoeg bent, integendeel! Ik weet wat een enorme potentie jij bezit en wat jij allemaal kunt bereiken, je hebt het alleen zelf nog in te zien.😉

Onder mijn begeleiding betreed je het pad van Bewustwording. Door jouw mentale en spirituele groei zul je vele inzichten opdoen en nieuwe mogelijkheden voor jezelf ontdekken. Mijn Triple A – Awareness methode gaat je hierbij helpen, het maakt je richting helder en de te zetten stappen duidelijk. Tevens gaan we aan de slag met jouw belemmerende overtuigingen, onhandige patronen en eventuele onbewuste blokkades. Je leert de controle over je gedachten te nemen en je af te stemmen op een hogere frequentie, op jouw Next Level, daar waar je het geloven in jezelf terugvindt en je meer durft te vertrouwen op het daadwerkelijk realiseren van je verlangens en behoeftes.

Ik stel voor dat je stopt met tijd verspillen!

The Awareness Journey

The Awareness Journey

Alles begint bij bewustwording! Wat je niet weet kun je namelijk ook niet veranderen. Je bent de leider van je eigen leven. Het wordt tijd om de regie terug te pakken en meer te gaan genieten.

levens-coach

1 op 1 Verdiepingstraject

Als Inspirerend Mentor help ik je de uitdagingen die je ervaart aan te gaan door jou te leren werken met de Universele Wetten, door jouw zelfvertrouwen een flinke boost te geven en door je potentie te leren benutten.

Wat anderen zeggen

Door Ferrina leer ik mezelf steeds beter kennen. Ze laat je nadenken over dingen waar je nooit bij stil staat. Ze heeft mij bewust gemaakt van wie ik ben, wat ik heb en wat ik allemaal kan en heeft mij daardoor veel meer zelfvertrouwen gegeven. Door haar kan ik mezelf verder ontwikkelen! Echt een topper!
Frank van der Hulst


Top ervaring!
Mooi om te zien hoe Ferrina dicht bij zichzelf staat en veel interactie weet te creëren met het publiek. Fijn dat er ruimte was voor de groep om meningen te delen en perspectieven uit te wisselen.
Saar Meertens

Twijfel je nog?

Genoeg info voor nu! Maar wellicht twijfel je nog of wij een juiste match zijn?
Gelukkig ben ik niet van gisteren.
Logisch toch, dat je niet op mijn geweldige kennis zit te wachten wanneer jij die “klik” (nog) niet met mij voelt en kritisch als je bent vraag je jezelf natuurlijk af of deze wijsneus wel kundig genoeg is om jou verder te helpen.
Behulpzaam als ik ben zal ik het daarom nóg makkelijker voor je maken.

Bekijk het!

Eh, mijn introductievideo bedoel ik uiteraard. 😉 Dan voel je snel genoeg of je wel / niet gecharmeerd bent van mijn vibe. Fair enough?
En als je hier dan toch bent check dan naast deze video ook zeker even die geweldige reviews-tab!