Weet je, ik zie het leven als een recept. Je hebt de juiste ingrediënten nodig voor een vrij en gelukkig leven. De metafoor van ‘het levensgeluk recept’ gebruik ik regelmatig tijdens mijn werk en daarom wil ik deze graag nog wat beter aan je uitleggen.

Metafoor

Wanneer je zelf een cake bakt, dan ga je voor het mooiste en lekkerste resultaat. Want wie wordt er nou niet gelukkig van de aanblik, smaak en geur van een goed gelukte cake? Dit resultaat bereik je echter alleen als je helder hebt welke ingrediënten je nodig hebt en welke handelingen je moet verrichten om de cake daadwerkelijk zo mooi en verrukkelijk te krijgen.

Het leven, JOUW LEVEN, bestaat ook uit een recept en waarschijnlijk gebruik je op dit moment niet helemaal de juiste ingrediënten die passen bij wie je werkelijk bent en bij wat je wilt. Wat het uiteindelijke resultaat van jouw recept moet zijn, is mij wel duidelijk. Je wilt gewoon gelukkig zijn!

Mijn eigen levensgeluk recept

Mijn eigen recept voor een vrij en gelukkig leven heb ik weten te herschrijven. Alle oude kruiden heb ik overboord gegooid en ik heb er de beste kruiden voor terug in de plaats gezet o.a. gecombineerd met een flinke scheut onvoorwaardelijke liefde en een snufje van mijn unieke (eigen)wijsheid.

Ik kan je vertellen dat dit recept voor mij uitstekend werkt. Natuurlijk zit het soms wel eens tegen, het leven gaat niet altijd over rozen. Maar met de ingrediënten uit dit recept weet ik er beter mee om te gaan. Het helpt me om steviger in mijn schoenen te blijven staan en situaties minder impact op me te laten hebben.

Voor mij is geluk een gevoel dat ontstaat wanneer ik het beste uit mezelf en mijn situatie haal. Daar hoort een positieve kijk op het leven absoluut bij. Geluk is voor mij dankbaarheid voelen voor wie ik ben, wat ik heb en wat ik kan. De leuke dingen in het leven zien, opzoeken en bewust beleven.

Door de juiste ingrediënten toe te voegen kan ik nu iedere dag genieten van mijn eigen smakelijke & vrije leven!

Nu is het aan jou

Een gelukkig leven komt niet aanwaaien, je hebt dit voor jezelf te creëren. Daarom is het zo enorm van belang dat jij gaat ontdekken wie jij werkelijk bent en wat jij nou écht wilt. Er is meer mogelijk dan je denkt. Maar, kleine stapjes. Het pad van bewustwording zal je namelijk veel inzichten gaan geven. Gun jezelf de tijd om het een en ander tot je te kunnen nemen.

Wanneer je voelt dat je niet helemaal gelukkig bent om wat voor reden dan ook, en die momenten hebben we allemaal, wees je er dan van bewust dat het recept wat je toepast op jezelf bestaat uit ingrediënten die jou niet helemaal meer dienen. De uitnodiging is dan ook om jouw recept te herschrijven en díe ingrediënten toe te voegen die wél bijdragen aan jouw geluk.

Verander je het recept, dan verandert ook het resultaat!

Het recept voor geluk

Ik weet inmiddels uit welke verrukkelijke ingrediënten het recept voor geluk is opgebouwd en dat deel ik graag met jou!

Het recept voor geluk:

  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Zelfliefde
  • Dankbaarheid

Maar ook;

  • Durven vertrouwen op jezelf
  • Durven vertrouwen op je eigen wijsheid
  • Leven vanuit je hart, minder vanuit je hoofd

Meng alle ingrediënten goed door elkaar en genieten maar!

Recept op maat

Bovenstaande is het basisrecept. Intuïtief weet ik gelukkig welke ingrediënten jij nodig hebt voor ‘jouw persoonlijke recept voor levensgeluk’.
Ben jij er klaar voor om jouw ingrediënten helemaal zelf samen te stellen met wat liefdevolle, inspirerende en motiverende hulp?

Neem dan contact met mij op.
Laten we er samen voor zorgen dat ook jij kunt gaan genieten van een smakelijker leven.

Onder de tab “aanbod” vind je overigens nog veel meer lekkers!

Liefs.

Contact Us