De Reviews.

Tja, wat kan ik erover zeggen…
Wat kun je je als mens toch dankbaar voelen voor het leveren van een mooie bijdrage. Zoveel complimenten, dat doet gewoon iets met je. Ik voel mij meer dan gewaardeerd en gezegend.

De gedeelde ervaringen hebben zowel betrekking op mijn Live Intuïtie Events als op mijn Coaching trajecten.
Onder de video vind je de geschreven reviews.

Veel kijk- en leesplezier.


Door Ferrina leer ik mezelf steeds beter kennen. Ze laat je nadenken over dingen waar je nooit bij stil staat. Ze heeft mij bewust gemaakt van wie ik ben, wat ik heb en wat ik allemaal kan en heeft mij daardoor veel meer zelfvertrouwen gegeven. Door haar kan ik mezelf verder ontwikkelen! Echt een topper!
Frank van der Hulst


Positifitijd. Hart op de goede plaats voor andere mensen. Weet waar ze over praat en helpt mensen over hun grens heen, in de goede zin van het woord.
Anne Vinju


Niet alleen is Ferrina een persoon met meer dan een luisterend oor. Ze neemt de tijd voor je en heeft ook nog humor, waardoor voor je gevoel de afstand verkleint wordt. Naar mijn mening heeft Ferrina een prettige balans tussen professioneel/zakelijk en meelevend en raad ik iedereen een gesprek met haar aan. Kortom, mijn grootste respect voor deze bijzondere vrouw!
Sebastian van der Kroft


Ferrina is rustig , open minded en onbevooroordeeld. Ze kan goed luisteren. Ik ben ervan overtuigd dat zij de kennis en kunde heeft om anderen te coachen en nieuwe inzichten te geven. Waarbij het  bereiken van nieuwe  positieve doelen mogelijk is.
Dick Putter


Ik heb bij Ferrina een aantal inspirerende sessies gehad. Ik liep tegen wat blokkades aan en ze heeft me met een aantal sessies goed vooruit geholpen. Met verschillende leuke en inspirerende oefeningen ben ik weer tot wat diepere inzichten gekomen en heb ik handvaten gekregen die me verder helpen met mijn ontwikkeling. Je wordt op een fijne en rustige manier door de verschillende oefeningen begeleid, waarbij je bewust wordt van je blokkades en ze leert op te heffen. Ook heb ik geleerd om met m’n gedachten te spelen. Dat onder goede en liefdevolle begeleiding van Ferrina wat ik als heel fijn heb ervaren.
Tom


Ferrina is een mooie ( van binnen en buiten ), gepassioneerde spreker die er voor zorgt dat je na de workshop met nog meer vertrouwen in jezelf en het universum weer je pad vervolgt.
Monique Schram


Ferrina is een enorm lieve en enthousiaste vrouw. Ik vind haar enorm inspirerend en dat inspireert mij weer om voor mijn doelen te gaan.
Sophia Reedijk


Top ervaring!
Mooi om te zien hoe Ferrina dicht bij zichzelf staat en veel interactie weet te creëren met het publiek. Fijn dat er ruimte was voor de groep om meningen te delen en perspectieven uit te wisselen.
Saar Meertens


Nieuwe inzichten, perfect passend in de huidige maatschappij.
Nikos Fafoutis


Ferrina is een super inspirerende vrouw en erg lief. Haar positieve aura is aanstekelijk en je kunt veel van haar leren.
Wesley Hamelijnck


Super fijne workshop met veel verbinding en warmte. Mooie energie en ruimte voor interactie. Ferrina is een lieve, pure vrouw. Ik geloof in haar en dat zij veel mensen gaat helpen!
Rina Heres


Ferrina is een fijne coach. Ik voelde mij al snel op mijn gemak door haar prettige en toegankelijke energie. Dit maakte het makkelijk om mezelf open te stellen en een laagje dieper te gaan. Fijn dat ze zonder oordeel naar situaties kijkt. Ik heb mooie inzichten gekregen en kan ermee aan de slag. Heel waardevol!
Esther

Ferrina Inspires is just what the world needs right now.
She embraces you with open arms, and listens when you need to feel heard, without any judgement. She inspires by reminding us we are only human and life is nothing but an observer.

F E R R I N A inspires embodies;
FUN – Constant reminder to take life not too serious and, to smile.
EMPATHETIC – Conscious of feelings and energies.
RESPECTFUL – Always keeps you in mind.
RELIABLE – Someone you can count on.
INSPIRATIONAL – Intuitively pushes the right buttons
NURTURING – Follows up with you because, she cares.
ALIVE – There is a great sense of enlightenment after a session with Ferrina.

Thank you for being here…

Namaste
Parricia

Contact Us