Je zoekt een gepassioneerd Spreker met een prettige en toegankelijke energie. Een Spreker die met liefde en humor onderlinge verbondenheid weet te creëren en het publiek inspireert met mooie inzichten.

“Als Spreker kun je veel impact maken. Juist daarom kies ik ervoor om buiten de lijntjes te kleuren van het geijkte storytelling-principe. Ik wil meer waarde kunnen leveren dan alleen dat en het podium is daarvoor bij uitstek de meest geschikte plek. Laten we vooral elkaar tot grote hoogte tillen! We doen het Samen.”

Ook op Sprekersgebied heb ik zo mijn EIGEN(wijze) manier van doen.
Een combinatie van Serious Business & Fun met een vleugje interactie is in een notendop wat je te wachten staat.
Je zult je herkennen in mijn verhaal, in de ups en de downs maar bovenal wil ik je bewust maken van deze mooie boodschap;

We are in this together, we are here for each other.

Ik zeg… Podiumjasje aan en gaan!

Geef mij een groep mensen om te inspireren en ik ben helemaal in mijn element! Dat zal je onderhand wel duidelijk zijn. Maar er écht iets moois van maken doen we natuurlijk gezamenlijk.

Ik hoop dat je besmet raakt met mijn positieve energie en dat je na afloop met high vibes en een meer bewuste kijk op jouw leven weer richting huis gaat.

Op deze elementen & ingrediënten kun je sowieso rekenen:

  • Positive vibes
  • Verbinding & Connectie
  • Kwetsbaarheid & Openheid
  • Interactie & Saamhorigheid
  • Herkenning door verhalen
  • Spelenderwijs kennis vergaren
  • Humor
  • Het vragenvuur; Ask me anything! (Maar houdt het wel netjes😂)
  • Geluk sessie; daarbij krijgt iemand uit het publiek de kans een probleem te delen. Met alle kennis en tools die ik bezit voorzie ik de coachee van een hoop nieuwe inzichten. Ter aanvulling maak ik hierbij gebruik van de perspectieven van het publiek. Hoe meer kennis hoe meer groei.

Zie mij hier in actie.

Herkenning en Connectie

In het toneelstuk van je leven speel je veel verschillende rollen, je bent kind, je bent vader of moeder, je bent collega of directeur, je bent een vriend, je bent een familielid en ga zo maar door. Bij al die rollen horen verwachtingen. Je hebt zelf verwachtingen van hoe je de rollen vervult, maar ook anderen hebben verwachtingen van jou in die rol. Er rust een grote verantwoordelijkheid op je schouders om aan al deze “eisen” te voldoen.

Je denkt misschien dat je ‘zus of zo’ moet zijn om je plek tussen andere mensen op deze aarde te verdienen. Echter, hoe je denkt dat je moet zijn komt vaak niet overeen met wie je werkelijk in essentie bent, met je diepste verlangens en emoties. Door begrijpelijke, maar onhandige gedachten en ingesleten patronen, raak je steeds verder van je ‘echte’ zelf verwijderd.

Bijna iedereen herkent zichzelf hier, in meer of mindere mate, wel in. Ook ik heb last gehad en heb nog steeds wel eens last van de verwachtingen die ik mijzelf opleg en de verwachtingen die ik denk dat anderen van mij hebben.

Als spreker laat ik deze kwetsbare kant van mijzelf zien. Het is belangrijk dat je herkenning vindt in de obstakels die ik overwon. Ik wil zodanig de connectie met je maken dat je me gelooft als ik zeg: “Als ik het kan, kan jij het ook.”

Saamhorigheid

Als spreker neem ik de leiding maar ik doe het niet alleen. Het vertellen van mijn verhaal en het delen van mijn ervaringen zijn slechts onderdelen van een groter geheel. Saamhorigheid creëer je namelijk samen en ik hou van de interactie met het publiek.

Ik bied je de ruimte om je te kunnen spiegelen aan herkenbare situaties. Als mens hebben we namelijk erg veel gemeenschappelijk, dat schept op z’n minst een band! We staan hier alleen niet zo vaak bij stil en dat is jammer.

Dus is het maar goed dat ik een mooie bijdrage kan leveren op dit gebied.

Wanneer je je, net als ik, open en kwetsbaar durft op te stellen, voel je al snel de onderlinge verbondenheid en de aanwezige warmte
en liefde vanuit het publiek. En van mij natuurlijk. 😊

Heb ik je interesse gewekt?

Kom dan naar een van mijn events of informeer naar de mogelijkheden om mij te boeken als spreker.

Ferrina inspires-73a

Contact Us