Je zoekt een inspirerend spreker die met liefde en humor onderlinge verbondenheid weet te creëren. Een spreker die het recept deelt van ‘de weg terug naar jezelf’ en daarmee de weg naar geluk. Ik ga als ik spreek, voor een positieve ‘vibe’ die nog lang na de bijeenkomst na resoneert. Ik breek schilden en maskers af, door mezelf kwetsbaar op te stellen, door de wereld niet zo serieus te nemen en via herkenning. Ik creëer een veilige saamhorige sfeer waarin het publiek elkaar tot grote hoogte tilt. Voor velen het begin of een nieuw startpunt van de reis in persoonlijke ontwikkeling.

Tools

Tijdens een event kan ik de volgende tools inzetten:

 • Positieve energie
 • Humor
 • Herkenning door verhalen
 • Connectie door mezelf kwetsbaar op te stellen
 • Vragen beantwoorden
 • Interactie en daarmee saamhorigheid stimuleren
 • Onhandige gedachten herkennen en ombuigen
 • Meditatie
 • Bewust maken van onbewuste patronen
 • In beweging komen/ gek doen
 • Mindfulness
 • Ademhalingsoefeningen
 • Geluk sessie; daarbij krijgt iemand uit het publiek de kans een probleem te delen. Met alle kennis en tools die ik bezit voorzie ik de coachee van een hoop nieuwe inzichten. Ter aanvulling maak ik hierbij gebruik van de perspectieven van het publiek. Hoe meer kennis hoe meer groei.

Omdat ik puur vanuit mijn intuïtie handel en vandaaruit voel wat er tijdens een bijeenkomst nodig is, verloopt ieder event weer anders.

Neem contact met me op als je meer informatie wilt over mij als spreker. Een ‘Women Connected’ event speciaal voor vrouwen, behoort ook tot de mogelijkheden.

Zie mij hier in actie.

Inspirerend event gezocht

Je zit niet lekker in je vel. Je zit vast in een dagelijkse sleur en bent jezelf daarbij kwijtgeraakt. Je hebt geen idee meer van je wensen en behoeften. Laat staan dat je doelen voor jezelf hebt uitgestippeld. Je weet dat het anders kan, maar je weet niet hoe. Je zoekt een inspirerende bijeenkomst, met een dito spreker waardoor je een flinke zet in de goede richting krijgt. Klopt dit voor jou? Kom dan naar een van mijn events.

Ik ben ervan overtuigd dat je na mijn event met een positief gevoel, een flinke dosis kennis en een lach op je gezicht weer richting huis gaat. Mocht je een duidelijker beeld willen van wat ik bedoel, lees dan het onderstaand verhaal.

Heb je zoiets weleens meegemaakt:

Je hebt geen zin om naar de sportschool te gaan, maar je sleept jezelf erheen. Je kliert wat met de apparaten, maar jezelf echt inzetten doe je niet. Dan komt er een sportinstructrice naar je toe. Ze is belangstellend en maakt je aan het lachen. Na een aantal minuten vraagt ze je of je behoefte hebt aan ondersteuning bij je oefeningen. Je voelt een drempel, maar haar enthousiasme smaakt naar meer. Je geeft je over, stapt uit je comfortzone en laat je uitdagen. Je ontdekt dat je meer kunt dan je denkt en hebt nog plezier ook. De energie, oprechte interesse en de verbinding vond je zo fijn, dat je met een fantastisch gevoel terugkijkt op een meer dan geslaagde workout. Je weet dat gevoel voor de rest van de dag vast te houden.

Ik wens dat je een soortgelijke sfeer ervaart als je één van mijn events bijwoont. Je zult jezelf herkennen in mijn verhalen en besmet raken met mijn positieve energie. Maar niet alleen dat. Na afloop heb je tools in handen en ben je vol inspiratie om de volgende stap te nemen in je persoonlijke ontwikkeling.

Herkenning en connectie

In het toneelstuk van je leven speel je veel verschillende rollen, je bent kind, je bent vader of moeder, je bent collega of directeur, je bent een vriend, je bent een familielid en ga zo maar door. Bij al die rollen horen verwachtingen. Je hebt zelf verwachtingen van hoe je de rollen vervult, maar ook anderen hebben verwachtingen van jou in die rol. Er rust een grote verantwoordelijkheid op je schouders om aan al die verwachtingen te voldoen.

Je denkt misschien dat je ‘zus of zo’ moet zijn om je plek tussen andere mensen op deze aarde te verdienen. Hoe je denkt dat je moet zijn, komt vaak niet overeen met wie je echt bent, met je diepste verlangens en emoties. Door begrijpelijke, maar onhandige gedachten, raak je steeds verder van je ‘echte’ zelf verwijderd.

Bijna iedereen herkent zichzelf hier, in meer of mindere mate, wel in. Ook ik heb last gehad en heb nog steeds wel eens last van de verwachtingen die ik mijzelf opleg en de verwachtingen die ik denk dat anderen van mij hebben.

Als spreker laat ik deze kwetsbare kant van mijzelf zien. Het is belangrijk dat je herkenning vindt in de obstakels die ik overwon. Ik wil zodanig de connectie met je maken dat je me gelooft als ik zeg: “Als ik het kan, kan jij het ook.”

Saamhorigheid

Als spreker neem ik de leiding, maar ik doe het niet alleen. De kracht van een groep is groot. Ik stuur en begeleid het proces, waarbij we er samen een fantastische ervaring van maken.

Ik zorg ervoor dat je net als ik op een positieve golflengte belandt. Ik creëer saamhorigheid en help je de warmte en liefde van het publiek om je heen te voelen. Ik geef je voorbeelden en tools waarmee je verder kunt.

Ik heb niet alle antwoorden, maar alles wat ik weet zal ik met alle liefde met je delen. Ik bied je daarbij de ruimte om je te kunnen spiegelen aan de situaties van anderen, zodat je van hen kunt leren. Zo kan groei ontstaan. Heb ik je interesse gewekt?

Kom dan naar een van mijn events of informeer naar de mogelijkheden om mij te boeken als spreker.

Women Connected

Speciaal voor vrouwen organiseer ik mijn Women Connected events. Tijdens deze events vinden vrouwen warmte, herkenning, steun en inspiratie bij elkaar. Samen komen zij tot nieuwe inzichten met betrekking tot hun mogelijkheden en potentie. Dit alles binnen de bijzondere sfeer die vrouwen met elkaar op kunnen roepen. Maakt dit je enthousiast? Lees meer over Women Connected.

 

Contact Us